Frakt inom Sverige 39 kr  Fri frakt 399 kr 

Vanliga frågor och svar

Är alla Nyttotekets produkter testade av företaget? 

Ja, vi testar alla produkter personligen innan de får ta plats i sortimentet och slutligen hamna i våra kunders händer. Vi älskar produkter som innehåller rena, högkvalitativa ingredienser utan märkliga tillsatser. 

Kan jag använda era produkter vid amning och graviditet?

Samtliga våra produkter används av både ammande och gravida. Med det sagt råder vi dig dock att rådgöra med din barnmorska vid eventuella frågor eller funderingar. 

Är det nyttigt med fett? 

Fett är en utmärkt energikälla för kroppen och i synnerhet hjärnan. Det finns fettsyror som är livsnödvändiga, essentiella, vilket innebär att vi måste tillföra de till kroppen eftersom vi saknar funktion för att kunna bilda dessa i kroppen. Exempel på essentiella fettsyror är omega 3 och omega 6. Fett ska också ses som viktigt för normal hormonell funktion, reparation och uppbyggnad av celler och är även viktigt för att bryta ned vitamin A, D, E och K. Vi på Nyttoteket älskar nyttiga, oprocessade fetter som gör oss mätta och håller oss på en stabil, hög energinivå under dagen. 

Använder ni artificiella sötningsmedel? 

Vi använder björksocker (xylitol) och steviaextrakt (steviolglykosider) som är två sötningsmedel vi uppskattar för deras naturliga ursprung. Xylitol har sitt ursprung i finska björk- och bokträd och det ekologiska steviaextraktet kommer från växten Stevia. Båda dessa påverkar blodsockret ytterst lite vilket är att föredra då du får en jämnare och trevligare upplevelse.  

Vad innebär gräsbetat vassleprotein? 

Att korna som vassleproteinet kommer ifrån får beta utomhus på naturliga betesmarker.

Hur många kolhydrater finns det i Rocket Fudge? 

1,4g i Rocket Fudge Keto och 4g i Rocket Fudge Original. Dessa är kolhydrater som kroppen bryter ned komplett och använder som energi. 

Är Rocket Fudge vegansk? 

Vi kan glatt meddela att Rocket Fudge Keto är vegansk. Originalvarianten innehåller honung.  

Vad är doseringen för Clean Collagen? 

Doseringen är väldigt individuell för Clean Collagen. Vissa mår bra av att äta någon/några teskedar per dag och andra föredrar att ta någon/några matskedar per dag. Vår rekommendation är att du inleder med en lägre dos för att sedan öka successivt tills du upplever att du hittat en lämplig dos för dig. 

Vart kommer kollagenet i Clean Collagen ifrån? 

Kollagenet kommer från Argentina där korna får beta ute på öppna betesmarker året om. Korna genomgår aldrig antibiotika- eller hormonbehandlingar.

Skickar ni utrikes

Ja! Vi skickar för närvarande till Finland, Danmark, Tyskland, Österrike och Nederländerna.

1. Kontrollera din beställning

0SEK

Du har inga produkter i varukorgen

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din enhet.

Jag förstår